Valentin Popovici in Europa

Programul si itinerarul misiunii bisericii din Chicago:

Agenda Solodeigloria

Mai multe informatii se gasesc pe site-ul RBA aici



Categories: Uncategorized

5 replies

  1. Pentru 2012, daca se mai organizeaza acest turneu, poate discutam si despre posibilitatea ca fratii sa treaca si prin Londra.
    Multumesc,
    Marius Zarnescu, Biserica Baptista “Biruinta”, Londra
    http://www.biruinta.co.uk

  2. Evenimentul a fost publicat in pe http://www.eurobaptisti.eu si pe http://www.comunitateabaptistaspania.com in format afis pèntru a fi imprimat de cei care sunt in localitatile unde sunt Bisericile vizitate si doresc sa faca mai cunoscuta aceasta slujba de evangelizare si de zidire spirituala.

  3. 12.30 pm cand o fi?

  4. Ii poti scrie oricand la: danbranzai@ yahoo. com

  5. Draga frate Daniel Branzei,
    Va salut cu toata stima si respectul cuvenit unui invatator (pentru ca asta sunteti pentru mine in aceasta perioada in care ma zidesc cu ajutorul unor studii facute de dumneavoastra) dar mai ales cu toata dragostea in Domnul nostru Isus Hristos. Am incercat sa gasesc o cale de a comunica cu dumneavoastra si gasindu-ma in imposibilitatea gasirii unei adrese de e-mail, m-am hotarat sa va las un comentariu la care am speranta ca mi se va raspunde. Va rog sa ma iertati pentru indrazneala mea si sper sa imi acceptati aceasta cerere de comunicare. Scopul pentru care doresc sa avem o comunicare este pentru ca simt nevoia unei partasii prin care sa gasesc raspunsul la multe intrebari, prin care sa ma pot ruga impreuna cu dumneavoastra, de a ne putea bucura impreuna in Domnul. Voi intelege daca imi veti spune ca sunteti foarte ocupat sau orice alt motiv care va impiedica sa faceti acest lucru, insa am considerat ca merita sa incerc si am avut indemnul interior sa o fac.

    Va multumesc pentru timpul acordat si imi cer inca o data scuze pentru indrazneala,
    Mult har si pace din partea Domnului nostru Isus Hristos,
    Matei Laurentiu Ion

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.